Pihls efterladte kontordomicil opkøbt af svenskere

Pihls_tidl._kontordomicil

Den kendte svenske ejendomsforvalter Niam købte med en check på næsten 90 mio. kr. i juni den kollapsede danske entrepenørvirksomhed Pihl & Søns efterladte, tomme kontorbygning på Nybrovej i Lyngby.

Kontorejendommen rummer 10.000 m² incl. P-kælder og blev opført i tre etaper i årene 1994 til 2006.

Et ekstraordinært køb af kontor

Sædvanligvis køber vi slet ikke tomme erhvervsbygninger, men der er her tale om et ekstraordinært godt hus, så vi føler os trygt overbevist om, at vi nok skal finde lejere til den mange kontorkvadratmeter.

Kontorejendommen er opført som “showcase” af Pihl & Søn selv. Det har vældig god beliggenhed tæt på motorvej og i gåafstand til Lyngby Station samt den kommende ring-letbane,« siger adm. direktør og partner i Niam Danmark, Kristian Krogh, til Berlingske.

Den svenske køber af Pihs forhenværende hovedsædet øjner store perspektiver i Lyngby, hvor adskillige store byggerier netop nu er i fuld gang eller langt fremme på tegnebrættet.

Eksempevisl er Danica Pension i gang med at bygge Microsofts ny hovedsæde som nabo til Lyngby Storcenter, mens DTU udvider for et milliardbeløb, og letbanen er undervejs med flere stationer.

Læs mere om svenske Niams opkøb af Pihls tomme kontorejendom
Virksomheders genvej til ledige kontorlejemål i Lyngby

 

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.