Tips til valg af lagerlokale

Når jagten først er gået ind efter det helt rette lagerlokale til virksomheden, er der mange aspekter, der er nødvendige at overveje. Derfor kan det føles som en uoverskuelig proces – men hvis du blot ved, hvad du især skal have for øje, er jagten faktisk slet ikke så slem. Du kan her på siden læse mere om, hvad du netop bør være opmærksom på i henhold til valg af den rette udlejning af lager. På denne måde kommer du godt i gang med at leje et lagerrum, så virksomheden nemt kan få opbevaret inventar, produkter, eller hvad end det måtte være. 

En god beliggenhed er altafgørende

Det er lige før, at det vigtigste aspekt i valg af lagerlokale er beliggenheden. Lagermålet bør ligge tæt på hovedveje eller motorveje – eller ligge i et velstruktureret industrikvarter. På den måde er du sikker på at få de bedste logistikforhold, der netop er så vigtige at have. En synlig placering er ligeledes et plus, da det skaber opmærksomhed omkring virksomheden – både over for kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere. 

Indretning med de rette faciliteter 

En god placering er ikke nok – udlejningen af lageret bør ligeledes bestå af de rette faciliteter til netop virksomhedens formål. Her kan det f.eks. være en fordel at leje lagerrum med entre, møderum, cellekontor, datalab, åbent kontorlandskab, toiletter, tekøkken og terrasse. De specifikke behov afhænger selvfølgelig af den enkelte virksomhed. Derfor er det nødvendigt at overveje, hvad netop virksomheden har behov for. 

Medfølgende lagerreoler og god lofthøjde

Når du vælger et lagerlokale, skal der naturligvis være en god loftshøjde. Lagerrum har det med at arbejde i højder, og derfor vil det være træls at blive begrænset af lave lofthøjder. En god lofthøjde er omkring de 5,5 meter, da du her vil være sikker på ikke at løbe tør for plads i højden. 

Du kan være heldig, at du i din søgen efter udlejning af lager støder på tilbud, hvor lagerreoler medfølger. Dette er selvfølgelig et plus, da virksomheden ikke skal til at medbringe egne eller købe nye lagerreoler. Ofte vil sådanne lagerreoler være uden særskilt beregning. Dog kan det alligevel være nødvendigt at tilpasse eksisterende lagerreoler efter netop virksomhedens behov – men dette kan du gøre op med dig selv, når du ser lagerlokalet.