You are currently viewing Kilden og Hammelhoff fejrer rejsegilde af eksklusive havnekontorer

Kilden og Hammelhoff fejrer rejsegilde af eksklusive havnekontorer

Kontor

Kilden og Hammelhoff fejrer rejsegilde af eksklusive havnekontorer med 80 procent udlejet

Torsdag d. 25. august var der stort rejsegilde ved Aarhus Havn, da Kilden og Hammelhof kunne fejre at første del af pakhusenes i alt 35.000 kvm var opført. Den første del, der udgøres af tre huse på i alt 15.000 kvm står ifølge planen klar til indflytning ultimo 2016. Men selvom det er mange kvadratmeter, der skal fyldes op, skal man alligevel være hurtig for at få en plads. Allerede 80 procent er udlejet. Blandt de større lejere nævnes: ingeniørfirmaet Moe, advokatfirmaet Interlex og arkitektfirmaet Aart, der også har tegnet projektet.

Erhverv og bolig i ét – Deleøkonomi er vejen frem

Pakhusene er skabt med visionen om dele-økonomi og bedre work-life-balance. Derfor er dele af bygningens stueetager og kælderarealer anlagt som fitness og saunaområde, hvor Sauna og omklædningsfaciliteterne er shared facilities, mens fitness kræver medlemskab. Dermed er rammene skabt til også at fremme medarbejdernes sundhed og velvære, ved at gøre det nemt at cykle eller løbe på arbejde, tage en dukkert eller en tur i havkajak. Derudover er den typiske medarbejderkantine skiftet ud med en – for virksomhederne – ny tilgang til frokostpausen

– Vi låner lidt fra hotelbranchens tilgang om, at man skal have en oplevelse og ikke bare et sted at være, uddyber Rune Kilden. Dele-økonomien træder igennem ved at bygningerne ikke kun huser erhverv, men også privatboliger, der naturligvis også vil kunne gøre brug af faciliteterne. Dermed blive Pakhusene ikke endnu en kontorbygning der står øde hen om aften, men derimod en bygning, som på alle tider vil summe af liv, men faciliteterne vil blive benyttet optimalt.

 

Klik her hvis du vil læse mere om lejemålene i Pakhusene eller klik her for at se andre ledige kontorlejemål i Århus

Stue_1Fitness_sauna