Guide: Sådan får virksomheden havneudsigt

Idet Aarhus er en havneby, er der gode muligheder for både privatpersoner og virksomheder at få havneudsigt. Udsigt udover vand skal ikke undervurderes, da det bringer mange fordele med sig. Flere undersøgelser viser nemlig, at naturen har en positiv virkning på menneskets humør – og dette er klart en fordel på kontorer. Hermed løftes medarbejdernes humør, stressniveauet falder, livskvaliteten styrkes, og tendenser til depression og urolighed falder. 

Alt i alt er der mange positive effekter ved at være tæt på naturen i form af havudsigter på kontorer. Læs med her på siden, og bliv klogere på, hvordan netop din virksomhed kan drage nytte af naturens styrker og få kontorer med havudsigt. 

Bliv en del af kontorfællesskab i Aarhus C

En billig løsning for virksomheder er at blive en del af et kontorfællesskab i Aarhus C. Der findes et væld af kontorfællesskaber i Aarhus, og derfor er der også god mulighed for at finde et kontorfællesskab med havudsigt. Mange af erhvervslejemålene i Aarhus C har nemlig placering ved havnen og de forskellige bassiner ved Dokk1. Ikke nok med at disse placeringer er centrale, så får de ansatte altså chancen for at nyde den smukke havudsigt fra vinduet. 

Kontorfællesskaberne betyder også, at medarbejderne bliver en del af et innovativt miljø. Her er der god mulighed for at sparre med andre erhvervsdrivende, hvilket klart er en fordel i arbejdet. De forskellige kontorfællesskaber i Aarhus C består af et varierende indhold af brancher. Derfor kan virksomheden enten vælge at blive en del af et kontorfællesskab med lignende erhvervsfolk i branchen eller at omgive sig med spændende og anderledes iværksættere. 

Forskellige kontortyper i kontorfællesskaberne

En anden fordel ved kontorfællesskaber er, at der er stor fleksibilitet forbundet derved. Virksomheden kan nemlig vælge den type kontorplads, som passer firmaet bedst. Måske det er mest passende med en fast kontorplads i et lukket kontor eller i et åbent kontormiljø. Andre virksomheder foretrækker en såkaldt fleksplads, hvor firmaet kan variere antallet af dage og placeringer efter behov. 

Uanset hvilken kontortype virksomheden vælger, vil det være fordelagtigt at blive en del af et kontorfællesskab i Aarhus C – især hvis virksomheden er på jagt efter et erhvervslejemål i Aarhus C med havudsigt.