Brug for sikker opbevaring? Så læs med he

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for opbevaring på den ene eller anden måde. Derfor er det særdeles populært blandt virksomheder at leje lagerrum eller lagerlokaler. Heldigvis findes der masser af udlejning af lager landet rundt, og dette giver altså virksomheder gode muligheder for at opbevare deres ting. Men det er ikke nok blot at gøre brug af et lagerlokale – tingene deri skal selvfølgelig opbevares på sikker vis. Hvordan dette gøres kan du læse mere om her på siden. 

Udstyr alle rummene med alarm

Ligesom ved private boliger og erhvervsejendomme er opsætning af alarm et must i bekæmpelsen mod tyveri. Det gør det langt mere besværligt for tyvene at udtømme lagerlokalet for inventar, hvis en alarm går i gang. Ikke nok med at tyvene vil blive skræmt af lydene, så vil der i de fleste tilfælde automatisk blive tilkaldt en vagt til stedet. Dette er altså med til at højne sikkerheden ved udlejning af lagre. 

Video-overvågning gør opklaringen nemmere

Skulle uheldet alligevel være ude, hvor tyvene har fået adgang til de lejede lagerrum, er det klart en fordel, hvis lagerlokalet er udstyret med video-overvågning. Her kan virksomheden og politiet bedre opklare sagen ved at se, hvad der er blevet stjålet, og eventuelt hvordan tyvene så ud. Derudover gør det det langt nemmere for virksomheden at beskytte udlejningen af lageret fremover, da det er muligt at se, hvordan tyvene har fået adgang til inventaret. 

Beskyt de lejede lagerrum mod kulde og fugt

Tyveri er ikke det eneste, som kan være en trussel ved lagerlokaler. Det er nemlig ligeledes væsentligt at beskytte udlejning af lager mod kulde og fugt. Gøres dette ikke, vil inventaret risikere at blive beskadiget – og så er der ikke meget ved at opbevare tingene på lageret. En måde at beskytte mod kulde og fugt er ved at vælge temperaturstyrede lagerlokaler. På denne måde svinger temperaturen ikke meget i rummet, og risikoen for fugtdannelse mindskes dermed. Derudover bør udlejning af lager være isoleret, sådan at inventaret igen beskyttes yderligere.