Aarhus: alle kontorer i Zenit Company House er udlejet – nu bygges tilbygning

Zenit Company House

NCC, der udlejer den markante bygning, melder om alt udlejet i Zenit Company Houses nuværende bygninger. Nu igangsættes sidste del af byggeriet, der forventes at stå færdig i slutningen af 2016, oplyser byensejendom.dk.

Kraftvaerk, der er en af de større spiller i IT-branchen herhjemme, er en af de virksomheder, der har fået kontor i de nye bygninger. De har før haft kontor i Filmbyen i det centrale Aarhus, men rykker til maj 2016 ind i et 450 kvm stort kontor i NCC’s Zenit Company House, skriver byensejendom.dk. Leder af Kraftvaerk, Christian Holst Færch, udtaler, ifølge byensejendom.dk, at virksomheden især kommer til at få glæde af de attraktive adgangsforhold og de billigere, mere tilgængelige P-muligheder, det nye kontor byder på. Herudover påpeger han, at standarden og faciliteterne på det nye kontor er gode. Ligeledes forventer Christian Holst Færch, at de nye lokaler vil give medarbejderne bedre fysiske arbejdsforhold, for eksempel når det gælder indeklima og akustik.

’Fremtidens fysioterapiklinik’ får også kontor i bygningen

En anden af de nye lejere i Zenit Company House er Hasle Fysioterapi, der har lejet et 425 kvm kontor. De kommer dermed til åbne dørene op til en stor klinik, som de da også har store forventninger til. Jacob Gjettermann fra virksomheden udtaler således, ifølge byensejendom.dk, at de ser frem til at åbne, de ahn kalder ’fremtidens fysioterapiklinik’. Her vil de både tilbyde individuel genoptræning samt træning i hold. Ligeledes vil man også i klinikken blandt andet kunne få forebyggende undervisning og booke en massage med mere.

Hasle Fysioterapi har valgt at slå sig ned i Zenit Company House primært grundet placeringen, skriver byensejendom.dk. Dels ligger det nye kontor i en ejendom med yderst synlig beliggenhed, men endnu vigtigere for klinikken er det, at de kommende patienter nemt kan komme til klinikken med bil såvel som med den kollektive transport, udtaler Jacob Gjettermann udtaler, ifølge byensejendom.dk. Faktisk er klinikken så privilegeret i den forbindelse, at der er et busstoppested lige uden for huset.

3.400 kvm bygges til

Nu er den allersidste byggeetape i NCC’s projekt, Zenit Company House, så gået i gang. I den sidste fase vil der blive bygget ikke mindre end 3.400 kvm kontorer. Og når dette står færdigt kommer Zenit Company House dermed samlet set til at rumme hele 20.000 kvm. kontorer. Den sidste bygning forventes klar til udlejning i slutningen af året, oplyser byensejendom.dk.

Læs mere på byensejendom.dk
Find andre lækre kontorer i Aarhus her

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.