Fuldt hus til netværksevent om kontorindeklima og kontorindretning

indeklima

Der var fuldt hus og attention, da ALECTIA-eksperterne Kasper Lynge (t,v.) og Mads Bendixen fortalte om sundt indeklima og hensigtsmæssig indretning i dagens moderne kontorvirksomhed ved ALECTIA og Lokalebasen.dks fælles netværks-arrangement.

“Indeklimaet vil helt givet blive et af det næste tiårs store mantraer for nye kontorbyggerier, fordi vi i dag genererer fortsat større viden om – men også bliver endnu skarpere til at formidle den – hvordan og hvorledes indeklimaet indvirker på medarbejdernes effektivitet og arbejdsduelighed,” understregede Kasper Lyngby i eftermiddagens første indlæg.

Fuldt hus på kontorerne

Og hans ALECTIA-kollega Mads Bendixen fulgte op, da han fokuserede på den oplagte fordele, men også skjulte begrænsninger i den moderne kontorvirksomheds storrumskontor.

“Det drejer sig helt elementært om at skabe til en hver tid rigtige balance mellem det fælles og det private – det ekstroverte kontra det introverte – rundt om de kontoransattes daglige arbejdsstationer.

Der er nemlig i dag opstået tydelige behov for afgrænsninger og afmærkninger i al den “frihed”, som de åbne har åbenbarer os med gennem de seneste årtier,” siger Mads Bendixen.

Læs mere om ALECTIA og Lokalebasen.dks netværks-event om kontorindeklima og kontorindretning

Hvis du søger ledige erhvervslejemål – så kig her …!