You are currently viewing Søg på sociale medier som Facebook og LinkedIn

Søg på sociale medier som Facebook og LinkedIn

Er du på udkig efter nye kontorlokaler, kan du som et godt supplement til ejendomsportaler øge dine chancer for at finde det helt rette lejemål til dine behov. Det er dog langt fra sandsynligt, at det bare falder ned i hænderne på dig, hvorfor du skal gøre en aktiv indsats for at optimere dine muligheder.

 

Med sociale medier som Facebook og LinkedIn kan du nå længere ud end dit eget netværk og nå flere kæder, der spreder sig som ringe i vandet. Tag fx Facebook, hvor du kan opfordre folk i dit netværk til at dele din post. Delinger og kommentarer forgrener sig hurtigt, og din post vil pludselig blive vist i andre folks feeds – folk, du ikke kender, men som potentielt kan være nøglen til at finde dit nye kontor.

Gør dig umage og vær konkret

Det kan godt betale sig at gøre sig umage i forhold til ens post. Vær meget konkret med, hvad det er, du søger, således at det ikke rejser tvivl eller andet, der gør, at folk ikke deler det. Men er der en langt ude i dit netværk, der har et lejemål, der passer på din beskrivelse, har du gjort det nemmere for dig selv. Og ved at konkretisere huslejepris, størrelse, beliggenhed, formål og meget andet ved andre også, hvad de skal se efter på dine vegne.

 

Facebook er mere et netværk, hvor du har dine venner og familie. Med LinkedIn har du også forretningsforbindelser, hvor der kunne sidde nogle ejendomsadministratorer ude i tredje led, som kunne være behjælpelige med at finde noget, når anbefalingen kommer fra en i dit netværk, som vedkommende siger god for ved at dele dit indhold.

Hold øje med portalerne

Det er stadig den bedste måde at få fat i et erhvervslejemål på – nemlig at holde øje med ejendomsportalerne. Selvom det ikke er alle lejemål, der bliver slået op, er der stadig en stor del, der gør. Og her skal du klart være til stede. Og præcis som med en lejlighed skal du være hurtig på aftrækkeren og kontakte mægleren for en fremvisning. Det kan godt betale sig at tjekke fx lokalebasen.dk hver morgen, når du vågner. Er der kommet noget nyt, der kunne være interessant for dig.

 

Men det kan også være en god strategi at kontakte Lokalebasen for at høre, om de vil hjælpe dig med at holde øje i forhold til dine specifikke krav. Så har du flere øjne på sagen – og det kan være, at de ringer til netop dig, før en sag lægges online. Så gør en indsats, og gør det i god tid, før du egentlig står og mangler et lejemål. For der er ikke mange af dem tilbage.