Prioriter hyggelige fællesområder i virksomheden

Når du har en virksomhed med flere ansatte, vil der typisk også være nogle områder, der er fælles for alle. Det kan være alt fra frokostlokale til køkken. Selvom det måske virker som mindre vigtige områder, er det stadig lokaler, du skal prioritere. 

Det skal selvfølgelig være et sted, som dine medarbejdere synes er behageligt at befinde sig i. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du prioriterer fællesområderne. 

Gør frokostlokalet til et behageligt sted at nyde frokosten

Selvom dine medarbejdere måske kun bruger en halv time om dagen i frokostlokalet, skal det ikke nedprioriteres. Det skal stadig være et sted, hvor de føler sig godt tilpas, og hvor de kan nyde deres frokost. 

Der skal selvfølgelig være plads til alle, så der ikke er nogen, der føler sig udenfor. Derudover er det en god idé at have større borde, hvor man kan sidde flere sammen. På den måde kan det indbyde til snak imellem kolleger. 

For at gøre det endnu mere hyggeligt kan det være en idé med planter, billeder og lignende. Det kan give noget hjemligt til frokostlokalet. 

Gør lidt ekstra ud af mødelokalerne

Mødelokalet er også et vigtigt fællesområde. Det er nemlig både medarbejdere og gæster udefra, der befinder sig i dette lokale. Her er det derfor ekstra vigtigt, at både medarbejdere og gæster føler sig godt tilpas.

Igen kan det være en fordel med planter og billeder. Det giver noget hyggeligt til lokalet. Derudover er det også en rigtig god idé med rigeligt lys. Det kan gøre det mere rummeligt. 

Lad køkkenet være et sted, medarbejderne ikke frygter

Selvom køkkenet ofte er et mellemstop fra kontoret til frokostlokalet, skal det stadig være et sted, der er behageligt at begive sig ud i. Det skal ikke være rodet eller i dårlig stand. Det kan være yderst demotiverende. 

Sørg for, at køkkenet er holdt rydeligt og rent. Det gør det lidt sjovere at begive sig ud i. Derudover er det også en fordel, at alle tingene virker. Det kan hurtigt give en negativ stemning på kontoret, hvis kaffemaskinen ofte strejker. Gør det derfor funktionelt. Det vil medarbejderne sikkert sætte pris på.