PensionDanmark investerer i Århus og køber kontorejendom for 151 mio. kr

kontor

Pensionsselskabet PensionDanmark oplyser nu at de netop har købt kontor-ejendommen på Åboulevarden 11-13. Bygningen er oprindeligt opført i 1975, men har siden haft en gennemgribende renovation i 2013. Ejendommen indeholder i alt 5.579 kvm kontor-arealer og er på nuværende tidspunkt lejet ud til henholdvis Delacours Advokatpartnerselskab, Handelsbanken samt Nybolig.

Oprustning af det Århusianske marked
Det er ikke første gang at PensionDanmark investerer stort i Danmarks næststørste by Århus, tværtimod er det fjerde gang at pensionsselskabet investere direkte i erhvervsejendomme i Århus. Udover den seneste investering, har PensionDanmark desuden investeret penge i Skejby Company House (flerbrugerejendom), samt Magasin og domicilet for rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO Danmark.

Som kommentar til deres seneste investering udtaler adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark følgende:

– Vi er meget tilfredse med denne investering, der er i fin overensstemmelse med vores strategi om at sprede vores ejendomsinvesteringer rent geografisk. Der er tale om en attraktiv ejendom med god beliggenhed og kort gåafstand til den kommende letbane. Vi forventer, at investeringen vil give et godt og stabilt afkast.

Udover de allerede nævnte investeringsprojekter i Århus har PensionDanmark desuden også andre større investeringer bl.a. fordelt i Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense, Svendborg, Slagelse og Hovedstadsområdet.

Kort om PensionDanmark
PensionDanmark er et forsikringsselskab med særligt fokus på opsparing og sundhed. På deres hjemmeside rådgiver de derfor om alt lige fra arbejdsløshed til de sundhedsaktuelle spørgsmål der kan opstå, hvis man får brug for psykologhjælp, har ondt i muskler og led eller skal sygemeldes over længere tid.

Er du allerede medlem, kan du på dette link tage en sundhedstest og få endnu mere ud af din sundhedsordning. Det kan for eksempel være potentielle behandlinger til fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også vælge at få en snak med en sygeplejerske og få god råd og hjælp til at fremme din personlige sundhed fra idag.

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.