Københavns nye bydel Nordhavn indvies 31. august

Nordhavn

Udviklingen af Københavns nye havnekvarter, Nordhavn og Århusgadekvarteret, buldrer derudaf, og By & Havn inviterer 31. august til en sjov og spændende dag fuld af aktiviteter i 2150.

Søndag 31. august kl. 11-18 sættes alle Nordhavnens arbejdsmaskiner på stand-by – nu skal det nemlig fejres, at Indre Nordhavn liner op til at blive Københavns ny bydel med vand på tre sider.

Alle er inviteret til arrangementet

Alle, der interesserer sig for udviklingen af Danmarks hovedstad, er velkommen til at komme og deltage i festlighederne.

“Århusgadekvarteret var indtil for få år siden en spændende vigtig del af Københavns Frihavn, men var lukket inde bag et højt hegn.

Nu skifter bydelen karakter – helt og aldeles – og dermed får københavnerne et nyt attraktivt kvarter med en helt fantastisk, ja, unik beliggenhed.

Selvfølgelig vil havnen i mange år endnu føles som en stor byggeplads, men vi glæder os utrolig meget til at invitere byens borgere hertil og dele visionerne for kvarteret med dem,” siger By & Havns direktør Jens Kramer Mikkelsen.

Læs mere her om By & Havns festligheder 31. august i Nordhavn
Din genvej til ledige kontorlejemål i 2150 Nordhavn

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.