Her er to alternativer til de traditionelle konferencelokaler

Konferencer og kurser er nødvendigheder for de fleste virksomheder – men kan de nødvendigvis kun foregå i traditionelle konferencelokaler, kursuslokaler og konferencerum? Nej, bestemt ikke. Nogle gange kan det faktisk være en fordel at vælge en alternativ lokation til din konference.

Forretningsfolk er jo også bare mennesker, og nogle gange kan nye og inspirerende lokaler være det, der skal til, for at gøre en konference eller et møde særligt effektivt og mindeværdigt. I denne korte artikel vil vi give dig to alternativer til de traditionelle konferencelokaler, kursuslokaler og konferencerum.

Hold konference, møde eller kursus i biografsalens mørke

En biografsal er et både sjovt og anderledes sted at holde en konference. For nogle kan det måske virke en smule uprofessionelt, men under de rigtige omstændigheder kan en biografsal være et godt alternativ til konferencelokaler, kursuslokaler og konferencerum.

I en biografsal kan gæsterne sidde behageligt, og på det store lærred kan PowerPoint-præsentationer vises i et format, der overgår alt andet. Derudover har langt de fleste biografer udstyr såsom mikrofoner og headsets til rådighed, og personalet kan stå for rengøring og klargøring før og efter konferencen. Det er ikke alle former for konferencer, møder og kurser som vil passe ind i en biografsal, men for visse store firmaevents er en biografsals hyggelige mørke lige det, der skal til.

Hold en konference i det fri

Hvorfor skal en konference holdes inden døre i konferencelokaler, kursuslokaler eller konferencerum? Hvorfor ikke tage konferencen, mødet eller kurset ud i den friske luft? Der er rigtig mange muligheder for at bruge naturen som ramme for en konference, og det behøver bestemt ikke at se hverken billigt eller primitivt ud. Med den rette mængde forberedelse kan du sagtens få både telte, toiletvogne, projektorer, højtalere og madvogne med ud i f.eks. en park, skov eller et helt tredje sted.

Ved at erstatte konferencelokaler, kursuslokaler og konferencerum med naturen kan du potentielt set spare penge, og du kan skabe nogle helt unikke rammer for din konference, som uden tvivl vil få dine gæster til at huske dig og din virksomhed i mange år fremover. Det er klart, at der også er meget, der kan gå galt, og det er derfor ekstremt vigtigt, at du har tænkt på selv de mindste detaljer. Det er specielt vigtigt, at du holder øje med vejrudsigten.