Her er de to billigste lagerlokaler i København K

Som forretningsdrivende i København K er det vigtigt med et lagerlokale inde midt i byen, så du nemt og hurtigt kan få varer fra dit lager til din forretning. Det kan nemt tage lang tid at køre fra din forretning og ud af byen for at hente varer fra lageret, og derfor er et lagerlokale inde midt i byen en rigtig smart ide.

Heldigvis behøver det ikke at være særlig dyrt for at benytte sig af muligheden for udlejning af lager i København K. I denne korte artikel vil vi vise dig de to billigste lagerlokaler i København K.

Nikolaj Plads 26, kld., 1067 København K

I kælderen på Nikolaj Plads 26 i København K finder du et rigtig billigt og fint lagerlokale med egen vareelevator og egen indgang.

Lageret er på hele 303 m2 og er derfor stort nok til, at flere butikker kan leje det samtidig og dele huslejen. For at leje dette lagerlokale skal du af med 15.150 kr. om måneden. Det er en årlig pris pr. m2 på kun 606 kr. 

Der er adgang til lagerlokalet fra et gårdrum, der er aflåst om natten og i weekenderne, og det giver dig en helt særlig sikkerhed som lejer. Du kan med andre ord være sikker på, at dit lagerlokale er forsvarligt aflåst om natten.

Læderstræde 9, Mezzanin, 1202 København K

Dette lagerlokale i København K er ikke nær så stort som lagerlokalet ovenfor. Til gengæld er det meget billigere og er meget velegnet til små virksomheder eller privatpersoner.

Du kan leje dette lagerlokale i København K for kun 2.871 kr. om måneden. Til gengæld får du kun 53 m2 lagerlokale ud af det. Et lagerlokale i den størrelse er dog mere end rigeligt for dig, der ejer en mindre forretning midt i byen.

Tæt på lagerlokalet ligger der en ladestation, så du kan få din elbil opladet, og du har adgang til et supermarked, der kun ligger 366 meter væk. Det er derfor helt ideelt til dig, der bor i det indre København og gerne vil have et lagerlokale tæt på alting.

Ved at benytte sig af muligheden for udlejning af lager i København kan man finde rigtig mange muligheder. Vær derfor ikke bange, men lej et lager i København og få nemmere adgang til dine egne varer.