Find kontoret du og dine medarbejdere vil elske

kontorlokale medarbejderne-vil-elske

Hvor bevarer vi bedst vores værdifulde virksomhedskultur, vores effektive evne til at rekruttere – hvor henne bliver vi bedst i stand til at fastholde vores talent, vores team Building, virksomhedens sjæl og lykke …?

Spørgsmålene er mange og komplicerede, når din vækstvirksomhed er vokset ud af jeres nuværende kontorlokaler og er gået på jagten efter et egnet fremtidigt kontorlejemål.

At finde kontor er en balance

Det gælder – som alt andet i livet – om at finde en balance mellem ønsker og behov samt praktiske muligheder:

Tjek med dine medarbejdere, hvordan de mener at trives bedst med deres arbejde – stående, siddende, i en sækkestol eller i en lounge-sofa …

Find ud af, om de helst vil arbejde: tidligt om morgenen eller helst sent ud på aftenen. Forsøg at finde ind til, hvad der er vigtigt for dem i deres nuværende arbejdsdag og integrer disse data i jeres søgning på den fælles fremtidige arbejdsplads.

I sidste ende er det dog ikke arbejdsrammerne, der skaber virksomhedens kultur, men dine medarbejdere.

Kontorrummene er den fysiske manifestation af jeres kultur, men dens rolle er at facilitere dit team. Et arbejdsrum, der afspejler jeres virksomhedskultur, som medarbejderne trives i og som de kan bygge relationer i – det er det perfekte kontor!

Læs artiklen “Find kontoret som både du og dine medarbejdere vil elske”
Hvis du er på jagt efter nyt kontorlejemål i Kbh K