Halvtomt kontorhus fyldes til efteråret med studenter

Peblingehus kontorhus

En stor velkendt, men p.t. halvtom kontorejendom, Peblingehus i Nansensgade i Indre By, fyldes til september med erhvervs- og handelsstudenter, efter at svenske Norrporten netop har udlejet 7.000 m² ud til Erhvervsakademiet Cphbusiness.

Kontorbygningen opførtes i 70´erne og blev frem til 1999 brugt Handelshøjskolen, der i dag hedder Copenhagen Business School. Ejendommen har siden da været lejet ud til en række kontorvirksomheder.

Helt perfekt kontor til undervisningsformål

“Kontorhuset er oprindelig bygget til undervisningsformål og kan derfor ikke undgå at blive helt perfekt også til os,« siger CphBusiness´ressourcedirektør Jacob Jersild, som glæder sig over den centrale beliggenhed næsten lige tæt på Vesterport, Nørreport og Forum Metrostation.

Med den ny lejeaftale med CphBusiness er Norrporten i stand til at melde stort set udsolgt i den i alt 11.500 m² store bygning, som den svenskejede ejendomskoncern overtog i 2005.

“Historisk set har kontorbygningen været ramt af tomgang, fordi den ikke helt har kunnet leve op til kravene som moderne flerbrugerhus med fælles faciliteter, der er efterspurgt af mange af vores andre lejere.

Nu kommer ejendommen til sin ret igen og huse, hvad den oprindeligt blev opført til, og det har vi grund til at være yderst tilfredse med,« siger Norrporten-markedsdirektør Thomas Wenzell Olesen.

Hotelkæden Scandic samt American Express fortsætter som kontorlejere i huset, ligesom Spar-købmanden forbliver i stueetagen.

Læs mere om CphBusiness´ nye lokaler i Nansensgade

Hvis du søger andre tomme kontorlokaler på Nørrebro

 

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.